| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: ديروز, 9:58 pm
|
|
|
سید جاوید offشدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: ديروز, 9:32 pm
|
|
|
با سلام سید جاوید جواب منو توی تاپیک بیماریها میدین لطفا~ ممنونم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: ديروز, 8:09 pm
|
|
|
سلام سيدجان با اينهمه تلاش و ممارست در امر كمك به پرندگان و صاحبانشان اصلا دور از ذهن نبود چنين مقام در خور و شايسته اي رو به شما محول كنند . تبريك ميگم بهتون . پيشرفت شما و ساير دوستاني كه ارتقا مقام گرفته اند باعث خوشحالي تمام كاربران سايت شده است. زنده باشيد و سرفراز مارال
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: ديروز, 3:24 pm
|
|
|
سلام براستاداخلاق مخلصیم مقام جدیدمبارک انشالله سالم وتندرست باشی یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: ديروز, 1:59 pm
|
|
|
salam seyyed-man ke mordam bas ke entezar keshidam-ta 2 shabe pish joda budan-gozashtameshun pishe ham ama nare hamash madaro mizane-nemidunam chikar konam?....torokhoda ye rahnamayiye dge konid.sepassss.....
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 28 ام, 91, 10:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 27 ام, 91, 12:35 am
|
|
|
خداییش حال کردم با این پستت 16 گرفته پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جون داداش مردم از خنده الانه که روده بر بشم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 25 ام, 91, 5:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 24 ام, 91, 11:56 pm
|
|
|
آره میشناسمش ، آدرسشو دارم ، دستت طلا (;
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 24 ام, 91, 11:17 pm
|
|
|
تعدادش از چند تا شروع میشه ؟ دونه ای حدودی چند میفته ؟ البته خیلی قیمتش مهم نیست ، دنبال کیفیتشم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 23 ام, 91, 10:47 pm
|
|
|
سلام ممنون جواب دادین از پف منظورتون نفهمیدم ولی بله دست میزنم به سرش اون خالت سوزنی شکلو حس میکنم منظورم از خونی وقتی که میخواد پر در بیاره یه چیزی مثل سوزنه بعد سرش پر داره بازم ممنون از جوابتون
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 23 ام, 91, 5:43 pm
|
|
|
سلام من عکسهارو گذاشتم میشه راهنمای کنید خواهش میکنم خیلی نگرانم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 23 ام, 91, 5:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 23 ام, 91, 12:36 pm
|
|
|
سلام استاد عزيز،من حقيقتش از دوستي ميخوام جوجه كاسكو بخرم تازه دونخور شده اما موضوع اينكه جوجش حلقه با هست ولي كارت سلامت و واسكن خورده وشناسنامه دار هست البته به كفته خودشون وحلقروهم از باش باز ميكنه حالا سؤالات من:١ ايا خريد اين جوجه اشكال نداره؟٢ ايا واقا حلقرو از باي طوطي ميشه جداكرد؟٣ علت مرك اينجور طوطيها همين حلقست؟ حلا نظر شما جيه من جيكار كنم؟؟ اكه ميشد تلفني باهاتون صحبت كنم بيشتر توضيح ميدادم لطفا در اولين فرصت راهنماييم كنيد ممنونم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 22 ام, 91, 2:43 am
|
|
|
سيد جان سلام شب خوش ديدم جراق ايديتون روشنه انلاين هستين كفرتم مزاحم شم سؤالي ببرسم؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 21 ام, 91, 2:00 am
|
|
|
اها يعني حتما بايد خودم باشم خب نميشه بول بريزيم بحساب بفرسته رك باشيم قابل اعتماده شما جه بيشنهادي دارين استاد عزيز؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 21 ام, 91, 1:29 pm
|
|
|
ممنون اقا جاويد هميشه لطفتون شامل حالمون هست فقط منظورتون از جطوري ميخوام... دقيق از جه نظره؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 20 ام, 91, 1:30 pm
|
|
|
سلام حدودا تاكى بايد صبر كنم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 15 ام, 91, 6:41 pm
|
|
|
سلام آقا جاوید من برای اینکه ماده استراحت کنه بهتره لونه رو بردارم یا نر و ماده رو جدا کنم؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 15 ام, 91, 1:34 pm
|
|
|
اقا واقا ممنون از راهنمايي
|