نويسنده |
پيغام |
انجمن: معرفی طوطی های اعضا مبحث: معرفی طوطهای amin-azari |
amin-azari |
ارسال شده در: مرداد 12 ام, 92, 5:00 pm
|
|
پاسخ ها: 52 بازديدها: 4554
|
با سلام دوستان من مدتی نیستم چون خدمت سربازی هستم هروقت که میام مرخصی به سایت سر میزنم حالا حالا خیلی زیاد مونده که ... |
|
 |
انجمن: مرغ مینای معمولی (Common Mynah) مبحث: مینای معمولی (Common Mynah) |
amin-azari |
ارسال شده در: خرداد 13 ام, 92, 10:42 am
|
|
پاسخ ها: 3854 بازديدها: 356649
|
دوستان دوره های پر ریزی مینا چطوریه؟ مثلا مینا من که مال خرداد پارساله و یه بارم پر ریزی داشته .. پر ریزی بعدیش کیه؟ اخه امروز دیدم یه پرش کامل از ته کنده شده بود افتاده بود ته قفس .. سوال دوم اینکه اگه بخوام مینام رو در رو و جلوی همه حرف بزنه چیکار کنم؟ من همیشه تو ... |
|
 |
انجمن: معرفی طوطی های اعضا مبحث: معرفی طوطی های hbk |
amin-azari |
ارسال شده در: خرداد 12 ام, 92, 11:40 pm
|
|
پاسخ ها: 305 بازديدها: 17880
|
سلام داشی خوبی؟
تولدت مبارک ایشالله همیشه خوشحال و سربلند باشی

|
|
 |
amin-azari |
ارسال شده در: خرداد 12 ام, 92, 6:19 pm
|
|
|
ممنون از راهنماییتون,زیاد کف نمیشینه,پس عادیه علی رغم اینکه ممکنه بعضی از سوالام تکراری باشه میخواستم یه جمع بندی بنویسم شما اساتید درست و غلطش رو بفرمایید به جوجه مینایی که با دست غذا میخوره(جایی خوندم تا6ماهگی ادامه داره): 1.یاید3ساعت یکبارغذا داد؟
|
|
 |
amin-azari |
ارسال شده در: خرداد 12 ام, 92, 11:30 am
|
|
|
سلام دوستان,من یه هفتس که مرغ مینا گرفتم,از دست غذا میخوره(دونه خیس شده)کتاب دکترمقدسو خوندم(راضی نبودم)کلی تو اینترنتم گشتم,اینجام کلی چیز یاد گرفتم,اما واسش دسته تی اره کردم واسه نشیمن اما وقتی تنهاس میشینه کف قفس(کز میکنه),پاهاشم زخم نیست!بیرونم که میاد کلی شیطونه وقشنگ راه میره,لازمه... |
|
 |
amin-azari |
ارسال شده در: خرداد 9 ام, 92, 9:47 am
|
|
|
دوستان این مینا ما روز اول که اوردیم یه سره بیا بیا رو میگفت بعد دیگه حضوری چیزی نمیگفت ولی وقتی بهش محل نمیدادی یه چیزایی میگفت .. بعد دیگه تو تنهایی خودش حرف میزد .. الانم جدیدا یه هفتس فقط صبح های زود چند کلمه حرف میزنه و دیگه تا شب هیچی نمیگه .. چرا؟؟؟ چیکارش کنم که حرف بزنه همش؟؟
|
|
 |
amin-azari |
ارسال شده در: خرداد 9 ام, 92, 9:43 am
|
|
|
سپاس از لطف شما :) ممنون خانم محترم ولی جسارت نباشه در مواقعی که میخوایین از کسی تشکر کنین در پایین هر پست دکمه تشکر هست اون رو بزنین کافی هست
|
|
 |
مرتب سازي بر اساس: |