| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 23 ام, 91, 12:13 pm
|
|
|
وقتی خونه نبودم این بلا سرش اومد. چون همیشه آزاده. خدا رحم کرد. اگر به چشمش خورده بود .....
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 23 ام, 91, 12:12 pm
|
|
|
سلام بر حنانه خانم گل. اگر بدونی چه بلایی سر ماهک اومده بود خدا به خیر گذراند. توی خاطرات طوطی ها نوشتم.... پسته خانم بانمک چطوره ؟ حنانه جان خیلی مواظبش باش. خیلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 16 ام, 91, 3:42 pm
|
|
|
سلام خوبید
ممنون از راهنماییتون
من همون روز اول اوردمش خونه درشو باز کردم اونهمون روز اول حرف هم زد(البته قبلا تو مغازه زیاد باهاش بازی کرده بودم)
هر وقت عصبانی میشه گاز میگیره و هر وقت تشکر میخاد بکنه با گوشم بازی میکنه اما نسبت به دست خیلی عصبانیه و فقط وقتی میخاد بیاد بیرون دستو گاز نمیگیره وگرنه اگه دست رو ببرم جلوش گاز میگیره
البته هنوز طوق دور گردنش شکل نگرفته اما جاش معلومه.
فقط نمیدونم چیکارش کنم گاز نگیره؟
اون روش که توی اون تاپیک بود رو وقتی عملی کردن صورتمو گاز گرفت.
البته اینو بگم داره بهتر میشه یعنی حساسیتش به دست کمتر میشه.
البته خیلی خیلی باهوشه.
ببخشید زیاد حرفیدم.
خوشحال میشم بیشتر باهاتون اشنا شم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 24 ام, 91, 3:07 pm
|
|
|
آخ... این طوطی ها که یکیشون داره پشت قفس اون یکی چرت میزنه قلب آدم را از جا میکند... دلم میخواد الان اونجا بودم و هردوتا رو حسابی بوس میکردم.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 21 ام, 91, 11:58 pm
|
|
|
چشم سلام میرسونم ممنون بایت لطفتون
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 21 ام, 91, 11:55 pm
|
|
|
ببوسم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین یک ساعت پیش همچین دستمو گاز گرفت که تا 10 دقیقه داشت خون فوران میکرد الانم کلی ورم کرده
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 21 ام, 91, 11:50 pm
|
|
|
نه نیست اون یارو مغازشو عوض کرده الان که گرگان نیستم و از وضع مغازه ها خبر ندارم ولی در کل وضع طوطی تو گرگان افتضاحه
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 21 ام, 91, 11:43 pm
|
|
|
اگر یادتون باشه یک آرا آبی طلایی تو درب نو بود که شما عاشقش بودی نیمه اهلی بود من جای شما باشم به جای فندق اون آرا رو به دامادی میگرفتم تا هم پسته ادب بشه هم یه گونه جدید طوطی به وجود بیاد(شوخی)
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 21 ام, 91, 11:32 pm
|
|
|
سلام همشهری گلم مرسی ممنون از لطفتون چه خبر از عروس خانم و اون داماد بی چاره؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 17 ام, 91, 2:50 pm
|
|
|
سلام حنانه جان. خوبی خانم گل؟ چکار میکنی با طوطی ها ملوست؟ فدای خودت و قلب مهربونت و یک دنیا محبت وجودت. پانته آ مامان ماهک
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اسفند 8 ام, 90, 2:17 am
|
|
|
ببین شما جواب ی برای سوال من نداری لطفا الگی پست نزن راجب به پست شما هم باید بگم که این بیشتر شبیح یک دستور بود تا راهنمای اولن سوال های من با اون کاربر از یک حالت طوطیه ولی سوال مختلفه من سوالم راجب داشتن یانداشتن عوارض این حالت بود اون کاربر فقط اومده حالتو بیان کرده و سوال خواسی نپرسیده . راجب این که میگین به سوال شما جواب داده شده باید بگم جواب داده شوده از طرف کاربر ی که معرفی کرده بودین باید بگم من دنبال علم ومنطق هستم نه{ ادعا } خودتو به طوطی خودت خیار یا کاهو میدی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اسفند 4 ام, 90, 10:49 pm
|
|
|
از کجا بهفم اهلی اخه روی دستم نمیاد
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: آذر 16 ام, 90, 2:19 pm
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: آبان 20 ام, 90, 12:40 am
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مهر 27 ام, 90, 11:18 pm
|
|
|
سلام این جیگرو فقط باید بچلونیش هی ماچش کنی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مهر 16 ام, 90, 1:16 am
|
|
|
سلام دوست من. آقای ایلخانی گفتن بالغه یعنی بالای 2/5 سالشه و واسه حرف زدنش گفتن باهاش تمرین کن اما دیر شده. من 2-3 ماهه دارم باهاش تمرین میکنم هنوز کوچکترین صدایی هم در نیاورده. الانم که هرروز میرم دانشگاه و دیگه نمیتونم مثل قبل باهاش تمرین کنم اما همونطور که شما گفتین صحبت کردن یا نکردنش عامل دوست داشتنش نیست. من واقع دوسش دارم اون با رفتارش بامن حرف میزنه. همینکه تا صورتمو میبرم طرفش بوسم میکنه قند تو دلم آب میشه. مینای شما هم خیلی دوست داشتنیه خدا براتون نگهش داره. پاینده باشید ;)
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مهر 16 ام, 90, 12:42 am
|
|
|
سلام.پسته خانوم چند سالشه؟ من عقيده دارم هيچ موجودي بدون قابليت نيست .موضوع نحوه كاركردن شماست و ارتباطي كه با حيوونتون برقرار ميكنين.هر چند صحبت كردن يا نكردن پرنده (به نظر من ) عامل عشق ورزيدن شما به پرنده تون و برعكسش نيست...مطمئنا اونم از اينكه خيلي از اوقات شما برداشت مناسبي از حركات و صداهاش و نيازاش نداريد دلخور ميشه اما دوست داشتن مانع از اين ميشه كه حتي به چشمش بياد....هميشه شاد باشيد :)
|
|
|
|
17 پیامک • صفحه 1 از 1
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|