| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 29 ام, 91, 11:06 pm
|
|
|
سلام دوباره میگم تا کی بایدصبرکنم مورد کنسلی پیدانشدببخشیدمزاحم شدم ذوباره یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 28 ام, 91, 6:52 pm
|
|
|
سلام دوباره راستی یادم رفت این جوجه هاکه مثل حلقه پاهامرگ ومیرندارند بعدحلقه هم دارندتوپاشون ببخشیدزیادشدیاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 25 ام, 91, 12:54 pm
|
|
|
سلام خواهشا يدونه به من بدين من خيلي وقته دنبال هستم اما بيدا نكردم يعني اصلا خوب نبودا اما به شما ديكه ميشه اعتماد كامل داشت خواهشا شما بفكر عاشقي مثل من باشين باورتون نميشه جقدر دوس دارم لطفا!
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 24 ام, 91, 3:59 am
|
|
|
استاد عزيز سلام اقا شما كه تخصصتون جوجه كشي كاسكو هست يه جوجه جشم دودي طوسي خوب با قيمت مناسب واسم سراغ ندارين بخدا نااميد شدم واقا ناراحتم لطفا شما كمك كنين بيدا كنم منتظر جوابتون هستم متشكرم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 6 ام, 91, 3:27 am
|
|
|
يک تکه بلور از جنس حضور / يک ياس سپيد از رنگ اميد با هرچي وفاست از سوي خدا / همه تقديم تو باد
تولدت مبارک
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اسفند 27 ام, 90, 2:43 am
|
|
|
سلام دکترمیگم کاسکوچشم دودی یاطوسی قیمت مناسب سراغ نداری یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: بهمن 13 ام, 90, 2:50 pm
|
|
|
با من تماس بگیرید.09133079388 حسین امیری قیمت 1700000 اگه خواستید email خودتون رو بدید عکسشو میفرستم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: شهریور 31 ام, 90, 2:29 am
|
|
با سلام خدمت شما از پستاتون متوجه شدم که واقعا حرفه ای هستین واسه همین مزاحم شدم میشه بگید سن دقیق این جوجه چقدره؟ http://iranparrot.ir/images/6o5r1sirwuw59swszhsm.jpgیه کاسکو سالم وبدون مشکل هم سن با این قیمتش چقدره؟ طرف 550 قیمت داده؟ به نظر شما قیمتش چقدره اگه سالم باشه؟ یه سوال دیگه ظاهرن شما در جوجه کشی تخصص دارین الان چیزی واسه فروش سراغ ندارین جوجه چش طوسی؟ واقعا به کمکتون نیاز داشتم که مزاحم شدم با سپاس بیکران
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: شهریور 1 ام, 90, 8:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: شهریور 1 ام, 90, 7:27 pm
|
|
|
سلام اگر جوجه کاسکوی برای فروش دارید لطف کنید قیمت و سن و آدرس و تلفنتون را بفرمایید
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مرداد 29 ام, 90, 10:18 pm
|
|
|
سلام پریروز تو آزادگان طبقه پایین از سمت در اصلی مغازه 3 یا 4 دست راست یه جفت داشت بد نبود قیمت نکردم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مرداد 23 ام, 90, 11:26 pm
|
|
|
با سلام اقا مهدی الان فقط یک جوجه دارم که اونم فروختم و لانه کاسکوها رو هم برای ریکاوریشون برداشتم پس تا یکی دوماه اینده جوجه ای نخواهم داشت. با عرض معذرت
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مرداد 21 ام, 90, 1:22 pm
|
|
|
سلام بردیا 263 مثل اینکه چندتایی جوجه کاسکو داری قصد فروش هم داری؟؟جوجه هاتون چند ماهن؟؟اگه قصد فروش داری پیام خصوصی بده خوشحال میشم از شما که خودتون جوجه گرفتین خرید کنم منتظرجوابتون هستم.....ممنون
|
|
|
|
14 پیامک • صفحه 1 از 1
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|