حسین نوشته است:
سلام به همه دوستان.
راستش من یه سوال در مورد رفتار بد مینای پدرم داشتم. این مینا کلا خیلی با پدرم جور ورفیق هست. انگار فقط اون رو میبینه و به هیچ کس دیگه اهمیت نمیده! حتی روزی یک ساعت با پدرم تو حیاط آزادانه بازی میکنه و به خونه همسایه ها واسه دزدی انگور و خرمالو و ... میره(با اینکه منم چند بار گفتم ممکنه مریض بشه و یا حتی گم) فقط مشکل بدی که داره اگه بیرون از قفسش باشه(چه توی خونه چه تو حیاط) هر کی رو ببینه فوری بهش حمله میکنه(مخصوصا من!!!) می خواستم بدونم چه جور میشه این عادت رو از سرش انداخت؟ راستی 2 سالش هست و ماده و سخنگو.
ممنون
سلام.ميتونم بدونم منظورتون از حمله چيه؟ البته من تجربه چندتا مينا رو ندارم اما چيزي كه در مورد ميناي خودمون ديدم اينه كه به كسي كه بيشترين زمان رو باهاش ميگذرونه و مراقبشه بعنوان محبوب ترين فرد نگاه ميكنه و نبودن اون فرد مينا رو آزار ميده. اما به اين معني نيست كه به ماها حمله كنه! نه! فقط محلمون نميذاره! از دست همه حتي غريبه ها غذا ميگيره و گاهي دست فرد غذا دهنده رو گاز ميگيره .يعني بين نوك بالايي و پاييني ميگيره و اصلا دردناك نيست (البته اگه نترسيد)و به نظر من حمله نيست بلكه نوعي تشكر يا بازيه ( چون اوقاتي كه عصبيه يا نگرانه اصلا اينكارو نميكنه)
ممكن هم هست شما دستتون رو بشدت و با سرعت به طرفش ميبريد كه خب در اينصورت اونم حق دفاع داره و نوك ميزه يعني دقيقا با نوك نوكش ضربه مستقيم به دست ميزنه كه نسبتا دردناكه و حتي ممكنه خون بياد كه بازم به نظر من اين تقصير كسيه كه جانب احتياط رو رعايت نميكنه!!!! 
در ضمن مينا كلا پرنده شكارچيه .يعني واقعا اگه قصد حمله داشته باشه ....كمي خطرناكه.خب با توجه به موارد فوق ميفرماييد دقيقا منظورتون از حمله دقيقا چه رفتاريه؟