به ایران پاروت، انجمن تخصصی طوطی سانان خوش آمدید. برای عضویت اینجا را کلیک کنید
ایران پاروت، انجمن تخصصی طوطی سانان

ایران پاروت، انجمن تخصصی طوطی سانان

گفتگو در مورد انواع طوطی سانان طوطی های آفریقایی کاسکوی دم قرمزیا کنگو، دم شکلاتی یا تیمنه پاراکیت ها شاه طوطی، ملنگو،عروس هلندی، کاکادوها..

ورود | عضويت

انتخاب ایران پاروت از سوی هیئت داوران چهارمین جشنواره وب ایران بعنوان یکی از پنج کاندیدای انجمن ها ****** لطفا قوانین و راهنمای فروم را مطالعه فرمایید ****** به ایران پاروت، انجمن تخصصی طوطی سانان خوش آمدید

پاسخ به مبحث
 صفحه 36 از 46  [ 457 پست ]  »

بهمن 28 ام, 90, 7:36 pm

آفلاين
کاربر متخصص مرغ مینا
کاربر متخصص مرغ مینا
نماد کاربر
مدال کاربر فعال (1) مدال تشویقی (1)
تاريخ عضويت: مهر 9 ام, 90, 12:14 am
تشکر کرده اید: 1723 مرتبه
نوع طوطی: مينا

مهـــدی نوشته است:

ممنون بابت جوابتون

همیشه توی اشپزخونه نیس توی قفسش هم میرفت توی اب.من خودمم حس کردم که انگار از اب میترسه .چون فقط اب رو نگا میکنه.ولی اخه چیزی هم تغییر نکرده.با اینکه ظرف ابش رو هم خیلی دوست داشتش من وقتی دیدم نمیره توش ظرف رو هم عوض کردم ولی نرفت.

اینکه میگید اب بهش نپاشم چون میترسه درست ولی مجبورم که تمیزش کنم و این مدت فقط تونستم با اب پاش تمیزش کنم

ظرف آب قبلي رو براش بزاريد.از آب كه بعيده بترسه مگر اينكه با آب سرد يا خيلي گرم بصورت اتفاقي اذيت شده باشه ....هرچند كمي بعيده.به هر حال مطمئن شيد چيزي باعث نگرانيش نيست و با آب بازي باعث وسوسه شدنش بشيد.البته دوستان ديگر هم نظرشون رو خواهند داد و اميدوارم مشكل ميناتون حل شه

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم zezi به خاطر این پست تشکر کرده اند
مهـــدی, aquarius, mehdi, Daryoush, MEHDI..62, haniye, navidtutu, حسین, Alii, شاهرخ ايلخاني, am_ete, pooian, amir aghasi

#

بهمن 28 ام, 90, 8:13 pm

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: آذر 19 ام, 90, 11:35 pm
تشکر کرده اید: 31 مرتبه
نوع طوطی: مینـــا

zezi نوشته است:

ظرف آب قبلي رو براش بزاريد.از آب كه بعيده بترسه مگر اينكه با آب سرد يا خيلي گرم بصورت اتفاقي اذيت شده باشه ....هرچند كمي بعيده.به هر حال مطمئن شيد چيزي باعث نگرانيش نيست و با آب بازي باعث وسوسه شدنش بشيد.البته دوستان ديگر هم نظرشون رو خواهند داد و اميدوارم مشكل ميناتون حل شه

خیلی ممنون

باشه چشم دوباره همون ظرف قبلیش رو میذارم براش.امیدوارم واقعا این مشکل حل بشه

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم مهـــدی به خاطر این پست تشکر کرده اند
aquarius, mehdi, zezi, Daryoush, MEHDI..62, haniye, navidtutu, حسین, Alii, شاهرخ ايلخاني, am_ete, pooian, amir aghasi

#

اسفند 4 ام, 90, 5:11 pm

آنلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
تاريخ عضويت: خرداد 10 ام, 90, 5:12 pm
تشکر کرده اید: 7318 مرتبه
نوع طوطی: African Gray

سلام به همه دوستان.

راستش من یه سوال در مورد رفتار بد مینای پدرم داشتم. این مینا کلا خیلی با پدرم جور ورفیق هست. انگار فقط اون رو میبینه و به هیچ کس دیگه اهمیت نمیده! حتی روزی یک ساعت با پدرم تو حیاط آزادانه بازی میکنه و به خونه همسایه ها واسه دزدی انگور و خرمالو و ... میره(با اینکه منم چند بار گفتم ممکنه مریض بشه و یا حتی گم) فقط مشکل بدی که داره اگه بیرون از قفسش باشه(چه توی خونه چه تو حیاط) هر کی رو ببینه فوری بهش حمله میکنه(مخصوصا من!!!) می خواستم بدونم چه جور میشه این عادت رو از سرش انداخت؟ راستی 2 سالش هست و ماده و سخنگو.

ممنون

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم حسین به خاطر این پست تشکر کرده اند
aquarius, mehdi, Alii, navidtutu, zezi, Daryoush, MEHDI..62, شاهرخ ايلخاني, am_ete, pooian, amir aghasi

#

اسفند 4 ام, 90, 10:56 pm

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: مهر 2 ام, 90, 10:21 am
تشکر کرده اید: 52 مرتبه
نوع طوطی: کاسکو تیمنه
سلام
فصل جوجه مینا از کی شروع میشه ؟
الان کم سن وسال ترین مینایی که میتونم پیدا کنم چند ماهش میتونه باشه ؟
با تشکر

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم Dr.AoN به خاطر این پست تشکر کرده اند
aquarius, navidtutu, mehdi, Daryoush, MEHDI..62, Alii, شاهرخ ايلخاني, am_ete, pooian, amir aghasi

#

اسفند 4 ام, 90, 11:13 pm

آنلاين
متخصص ارشد
متخصص ارشد
مدال افتخاری (1)
تاريخ عضويت: مهر 2 ام, 90, 1:43 pm
تشکر کرده اید: 2823 مرتبه
نوع طوطی: کاکادوٰ ماکائوٰ ....

Dr.AoN نوشته است:
سلام فصل جوجه مینا از کی شروع میشه ؟ الان کم سن وسال ترین مینایی که میتونم پیدا کنم چند ماهش میتونه باشه ؟ با تشکر

سلام.تیر و مرداد بهترین زمان برای خرید جوجه میناست.در حال حاضر کم سن ترین جوجه ها ،جوجه های تابستان گذشته میباشند.

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم mgolivary به خاطر این پست تشکر کرده اند
aquarius, navidtutu, mehdi, حسین, zezi, Daryoush, MEHDI..62, Dr.AoN, Alii, شاهرخ ايلخاني, am_ete, pooian, amir aghasi

#

اسفند 4 ام, 90, 12:03 am

آفلاين
کاربر متخصص مرغ مینا
کاربر متخصص مرغ مینا
نماد کاربر

حسین نوشته است:

سلام به همه دوستان.

راستش من یه سوال در مورد رفتار بد مینای پدرم داشتم. این مینا کلا خیلی با پدرم جور ورفیق هست. انگار فقط اون رو میبینه و به هیچ کس دیگه اهمیت نمیده! حتی روزی یک ساعت با پدرم تو حیاط آزادانه بازی میکنه و به خونه همسایه ها واسه دزدی انگور و خرمالو و ... میره(با اینکه منم چند بار گفتم ممکنه مریض بشه و یا حتی گم) فقط مشکل بدی که داره اگه بیرون از قفسش باشه(چه توی خونه چه تو حیاط) هر کی رو ببینه فوری بهش حمله میکنه(مخصوصا من!!!) می خواستم بدونم چه جور میشه این عادت رو از سرش انداخت؟ راستی 2 سالش هست و ماده و سخنگو.

ممنون

سلام.ميتونم بدونم منظورتون از حمله چيه؟ البته من تجربه چندتا مينا رو ندارم اما چيزي كه در مورد ميناي خودمون ديدم اينه كه به كسي كه بيشترين زمان رو باهاش ميگذرونه و مراقبشه بعنوان محبوب ترين فرد نگاه ميكنه و نبودن اون فرد مينا رو آزار ميده. اما به اين معني نيست كه به ماها حمله كنه! نه! فقط محلمون نميذاره! از دست همه حتي غريبه ها غذا ميگيره و گاهي دست فرد غذا دهنده رو گاز ميگيره .يعني بين نوك بالايي و پاييني ميگيره و اصلا دردناك نيست (البته اگه نترسيد)و به نظر من حمله نيست بلكه نوعي تشكر يا بازيه ( چون اوقاتي كه عصبيه يا نگرانه اصلا اينكارو نميكنه)

ممكن هم هست شما دستتون رو بشدت و با سرعت به طرفش ميبريد كه خب در اينصورت اونم حق دفاع داره و نوك ميزه يعني دقيقا با نوك نوكش ضربه مستقيم به دست ميزنه كه نسبتا دردناكه و حتي ممكنه خون بياد كه بازم به نظر من اين تقصير كسيه كه جانب احتياط رو رعايت نميكنه!!!! 4chsmu1

در ضمن مينا كلا پرنده شكارچيه .يعني واقعا اگه قصد حمله داشته باشه ....كمي خطرناكه.خب با توجه به موارد فوق ميفرماييد دقيقا منظورتون از حمله دقيقا چه رفتاريه؟

بالا بالا
  مشخصات
aquarius, حسین, mehdi, Daryoush, navidtutu, MEHDI..62, Alii, شاهرخ ايلخاني, am_ete, pooian, amir aghasi

#

اسفند 4 ام, 90, 12:30 am

آنلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
تاريخ عضويت: خرداد 10 ام, 90, 5:12 pm
تشکر کرده اید: 7318 مرتبه
نوع طوطی: African Gray

zezi نوشته است:

سلام.ميتونم بدونم منظورتون از حمله چيه؟ البته من تجربه چندتا مينا رو ندارم اما چيزي كه در مورد ميناي خودمون ديدم اينه كه به كسي كه بيشترين زمان رو باهاش ميگذرونه و مراقبشه بعنوان محبوب ترين فرد نگاه ميكنه و نبودن اون فرد مينا رو آزار ميده. اما به اين معني نيست كه به ماها حمله كنه! نه! فقط محلمون نميذاره! از دست همه حتي غريبه ها غذا ميگيره و گاهي دست فرد غذا دهنده رو گاز ميگيره .يعني بين نوك بالايي و پاييني ميگيره و اصلا دردناك نيست (البته اگه نترسيد)و به نظر من حمله نيست بلكه نوعي تشكر يا بازيه ( چون اوقاتي كه عصبيه يا نگرانه اصلا اينكارو نميكنه)

ممكن هم هست شما دستتون رو بشدت و با سرعت به طرفش ميبريد كه خب در اينصورت اونم حق دفاع داره و نوك ميزه يعني دقيقا با نوك نوكش ضربه مستقيم به دست ميزنه كه نسبتا دردناكه و حتي ممكنه خون بياد كه بازم به نظر من اين تقصير كسيه كه جانب احتياط رو رعايت نميكنه!!!! 4chsmu1

در ضمن مينا كلا پرنده شكارچيه .يعني واقعا اگه قصد حمله داشته باشه ....كمي خطرناكه.خب با توجه به موارد فوق ميفرماييد دقيقا منظورتون از حمله دقيقا چه رفتاريه؟

سلام.

نه اصلا ایجوری که شما میگید نیست! یعنی پرواز میکنه و با نوکش به دستم پشت سر هم نوک میزنه که باعث خون ریزی میشهblackeye من هم اصلا کاری که باعث ترس یا اذیتش بسه انجام نمیدم!

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم حسین به خاطر این پست تشکر کرده اند
zezi, aquarius, Daryoush, navidtutu, MEHDI..62, Alii, شاهرخ ايلخاني, mehdi, am_ete, pooian, amir aghasi

#

اسفند 4 ام, 90, 12:57 am

آفلاين
کاربر متخصص مرغ مینا
کاربر متخصص مرغ مینا
نماد کاربر

حسین نوشته است:

سلام.

نه اصلا ایجوری که شما میگید نیست! یعنی پرواز میکنه و با نوکش به دستم پشت سر هم نوک میزنه که باعث خون ریزی میشهblackeye من هم اصلا کاری که باعث ترس یا اذیتش بسه انجام نمیدم!

اينم يه جورايي بازيه! گاهي هم به شصت پا اينطوري گير ميده!!! البته اميدوارم از سرش بيفته. قديما كيوان هم اين عادت رو داشت بخصوص اينكه نوك كه ميزد ما هم سر و صدا ميكرديم اون بيشتر خوشش ميومد! يه مدت دستكش دستتون كنيد تا درد نوك زدناش كم شه و وقتي نوك ميزنه اصلا به روي خودتون نياريد و كار عاديتون رو ادامه بديد.يواش يواش ميفهمه اين طرز جلب توجه ديگه كاربردي نداره.

بالا بالا
  مشخصات
aquarius, Daryoush, سید جاوید, navidtutu, MEHDI..62, مهدیه, Alii, حسین, شاهرخ ايلخاني, mehdi, am_ete, pooian, amir aghasi

#

اسفند 4 ام, 90, 1:21 am

آفلاين
کاربر متخصص مرغ مینا
کاربر متخصص مرغ مینا
مدال تشویقی ایران پاروت (1)
تاريخ عضويت: مرداد 13 ام, 90, 7:25 pm
تشکر کرده اید: 398 مرتبه
نوع طوطی: مینا

حسین نوشته است:

سلام.

سلام دوست عزیز

مینا ها اصولا با این کارشون بازی میکنند شما احتمالا هر وقت که ازش نوک میخورید عکس العملی مثل جیغ کشیدن یا کشیدن دستتون دارید

هر دوی این عکس العمل ها باعث میشه که اون فکر کنه شما هم دارید باهاش بازی میکنید

لطفا هر وقت نوکتون زد نه جیغ بکشید نه دستتون رو عقب ببرید بزارید انقدر نوک بزنه تا خسته شه یکی دوبار نوک میخورید ولی برای همیشه راحت میشید اگر یک ماه رعایت کردید و بازهم زد که احتمالش خیلی کمه

یا ازتون خاطره ی بدی داره یا به شما حسودی میکنه

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم 3faz به خاطر این پست تشکر کرده اند
aquarius, Daryoush, navidtutu, حسین, MEHDI..62, مهدیه, Alii, شاهرخ ايلخاني, mehdi, am_ete, pooian, amir aghasi

#

اسفند 8 ام, 90, 10:05 pm

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: دی 27 ام, 89, 2:52 pm
تشکر کرده اید: 1 مرتبه
نوع طوطی: shahtoti

با عرض سلام  و خسته نباشید. من یک مینای 18 ماهه دارم که دو روز است بالهایش آویزان و الفتاده شده است.کمی هم بیحال  هست و دیگر صحبت نمی کند. یکبار دیگر هم اینطور شده بود که در عرض 24 ساعت خوب شد. بعضی وقتا روی زمین از پشت می افته و دیگه نمیتونه بلند بشه و با کمک دست باید بلندش کنم. لطفا مرا راهنمایی کنید. متشکرم

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم balot به خاطر این پست تشکر کرده اند
behzad, mehdi, am_ete, pooian, aquarius, Daryoush, MEHDI..62, amir aghasi, شاهرخ ايلخاني, navidtutu, mynah
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث
 صفحه 36 از 46  [ 457 پست ]  »

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
کپی برداری از مطالب و مقالات این سایت فقط با ذکر منبع و لینک مستقیم و معتبر به ایران پاروت مجاز میباشد