| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 28 ام, 91, 11:21 am
|
|
|
سلام آقا حسین من ازین کاسکوتون خیلی خوشم اومده هنوز نفروختینش؟من قراره امروز برم تهران جوجه کاسکو بگیرم اگه نفروختین و باهام راه بیاید حتما میخوامش اگر دارینش شمارتونو برام بفرستین مرسی (همین که 4 کلمه نامفهوم حرف میزنه)
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 27 ام, 91, 7:04 pm
|
|
|
سلام قیمت کاسکوت بالاست داداش کسی این قیمت نمیخره یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 21 ام, 91, 1:24 pm
|
|
|
تشكر عزيز تاكي بايد صبر كنم درضمن من جشم دودي يا طوسي ميخوام ؟!
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 20 ام, 91, 2:43 am
|
|
|
خب هرجه كمتر بهتر دوست من جطور شما سراغ دارين قيمت ميدونين ؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 11 ام, 91, 4:53 pm
|
|
|
اره خودشه رفیق من هم ازاین خریدیم خیلی ناکسه یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 11 ام, 91, 2:40 pm
|
|
|
سلام رفیق هم دردیم من هم شاه طوطی مواون بهم انداخت خدآزش نگزره خیلی ناکسه قاعمشهری هم هست اره شماره حساب یکی دیگه هم میده یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 10 ام, 91, 1:28 am
|
|
|
ببخشیدیه سوال دارم اون وبلاگی که میگفتیدازش کاسکوخریدبهتون چیزبد داد اسم وبلاگ چی بود یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 8 ام, 91, 4:35 pm
|
|
|
سلام مطمعنی که سالمه قیمتش خوبه واقعاچش سفیده یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 7 ام, 91, 6:04 pm
|
|
|
سلام شاه طوطی رام سراغ نداری یاچشم سیاه رام یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 30 ام, 91, 10:10 pm
|
|
|
سلام داداش این کاسکو وحشی ها که گفتی سا لمن تضمینی قرنطینه شدن
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 29 ام, 91, 7:00 pm
|
|
|
حسین جان اون کاسکورآزکجاخریده بودی خلاصه ماحرف هاموگفتم یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 29 ام, 91, 6:41 pm
|
|
|
خوب گلم من به شماچطوری اعتمادکنم من که نمیخوام پول ندم میخوام بدم امااینطوری اینطوری هم براشماخوبه هم من منم قصدجصارت ندارم گلم یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 29 ام, 91, 4:40 pm
|
|
|
گلم نمیتونم بیام من هم شمارونمیشناسم گلم ولی من اینطوری مامعله میکنم خوبه یانه یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 29 ام, 91, 4:17 pm
|
|
|
سلام کاسکو هاهنوزهست دادامن میخوام به یک شرط نصف پول راقبل خریدمیدم بسقیه شوبعدتحویل خوبه که هم شماراحت باشی هم من یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 22 ام, 91, 8:16 pm
|
|
|
داداشمارم توپروفایلمه اس ام اس بده من جواب میدم من اصفهانم یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 22 ام, 91, 5:59 pm
|
|
|
سالمن من ازکجابدونم سالمن دادا پول راچطوری بدم چرآرزونه یاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 9 ام, 91, 12:08 am
|
|
|
سلام والا از کاکسکو دارای همین گروه که پرسیدم میگفتن که کاسکو تیمنه به شرط چش طوسی بودن بین 370 تا 450 نهایتن منم اگه چش طوسی گیر بیارم همین حدودا حاظرم بدم
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 8 ام, 91, 3:31 pm
|
|
|
دارم آپلود میکنم یکم حجمش زیاده 10 مگابایته یکم طول میکشه...
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 8 ام, 91, 3:03 pm
|
|
|
سلام بله حق دارید بخاطر همینه بهتره خودتون بیاین ببینین بعد بخرین هر کاسکویی که میخواین بخرین ولی این مخمل من که 3 ماهه دستمه اون اوایل کاملاً طوسی طوسی بود الان کم کم طوسیش داره روشن میشه و به سفیدی میره ، اما هنوز طوسی کمرنگ رو چشماش داره... چشم همین الان حجمشو کم میکنم آپلود میکنم لینکشو میذارم اینجا که ببینین...
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: فروردین 8 ام, 91, 12:44 pm
|
|
|
سلام بله پیش میاد این مورد از داداش من هم با اینکه زیاد خوشش نمیاد ( چون خیلی کم باهاش حرف میزنه اونم با تن صدای معمولی حرف میزنه!! ) ولی با این حال اجازه میده یکم سرشو ناز کنه ، فقط باهاش مثل من صمیمی نیست ، نمیدونم والا اینکه از مدها خوشش میاد یا نه چون تو خونه ی ما اصولاً مردها با مخملمون کاری ندارن:)) رو همین حساب قاطعانه نمیتونم بگم خوشش میاد یا بدش میاد اما همونطور که گفتم رفتارش معمولیه !!! قار و ترس نداره... سخنگوییش رو هم عرض کردم تازه شروع کرده به حرف زدن رو همین حساب زیاد واضح نیست من یه فیلمی گرفتم از سیب گفتن و بیا گفتن و الو گفتنش ، همین امروز گرفتم ، حجمشو کم میکنم میفرستم براتون خودتون ببینین! باید باهاش کار بشه تا واضح بگه ، اینارو تازه یاد گرفته رو این حسابواضح نمیگه فعلاً... ولی در کل میگ مخمل با صدا خیلی خوب ارتباط برقرار میکنه ، من گاهی اوقات که لباس جدید میپوشم میخوام برم بیرون منو میبینه فکر میکنه غریبه ام رو این حساب میترسه اما تا صدامو میشنوه کم کم میشناسه نمیترسه دیگه
|
|
|
|
21 پیامک • صفحه 1 از 2 • 1, 2
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|