| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: اردیبهشت 6 ام, 91, 12:44 pm
|
|
|
سلام سعیدآقامیخواستم ببینم کاکادو گرده اش بیشتره یاکاسکوچون موندم کاکادوبخرم یاکاسکوباتشکریاعلی
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اسفند 21 ام, 90, 6:44 pm
|
|
|
سلام طوطيتون مبارك باشه خيلي قشنگه ميتونم بپرسم چند خريدين؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: اسفند 11 ام, 90, 3:31 pm
|
|
|
این خیلی بهش استرس وارد شده فعلا" یه جای آروم بزارش که دو طرفش هم دیوار باشه حرارت هم رو 27 تا 30 باشه که اگر سرما خورده ضعیف نشه فقط هم برای آب و غذا برو سراغش و دورش خالی باشه و خلوت خیالت راحت باشه بعد از یک هفته دوباره آروم میشه
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مهر 29 ام, 90, 11:26 pm
|
|
سلام.من یه جوجه کاکادو 5 ماهه دارم.جوجه کشی و حلقه پاست.قیمتشم خوب رام میام.پدر مادرشم اگه خواستی میتونی ببینی.اگه خواستی زنگ بزن.09393030718 mgolivary@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مهر 28 ام, 90, 12:39 pm
|
|
|
سلام من جمعه تو بازار پرنده ها دو تا دیدم خوب بودن
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مهر 8 ام, 90, 4:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مهر 1 ام, 90, 12:34 am
|
|
|
سلام ممنون از راهنمایتون دوست عزیز یعنی این طوطی بازم احتمال مرگ ومیر داره؟ چون شنیدم سن مناسبش که دیگه مقاوم شده باشه(چشم دودی روشن یا چشم طوسیه) یعنی به نظر شما این طوطی هنوز مشکلات جوجه های چش سیاه و حساسیتشونو داره؟ یا اینکه دیگه نسبتا مقاوم شده؟ میشه راجع بش توضیح بدین (همین پرنده ای که عکسشو گذاشتمو میگم)
با سپاس بیکران
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: مهر 1 ام, 90, 9:22 pm
|
|
|
با سلام حدود هشت ماه تا یکسال رو داره پرنده سالم با این سن تو تهران بالای 600 میگن به نظر من قیمتی که گفتن مناسبه . اگه بار اولتونه که کاسکو میخرید جوجه چشم طوسی بگیرید بهتره چون خطر مرگ و میر کمتری داره
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: شهریور 30 ام, 90, 7:42 pm
|
|
|
سلام دوست عزیز فروخته شد.
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: شهریور 27 ام, 90, 5:21 pm
|
|
|
سلام دوست عزيز
خدمتت عرض كنم كه متاسفانه وقتش رو ندارم كه عكس و فيلم بگيرم و آپلود كنم كاملا رامه و تحت امر و رفيق انسانهاست چون پرورشي بزرگ شده ... به محض باز شدن درب قفس مستقيم مياد رو شونه و مشغول بازي ميشه
از لحاظ زيبايي هم بي همتاس پر و بالي بسيار صاف و شفاف و عالي قيمتش هم قابلتو نداره بسيار مقطوعه ... خود آقا شاهرخ يدونه از اينا رو از آقاي شايگان گرفته بود ٢٣٠٠٠٠٠ .
سنش هم يكسال و سه ماه هست ميتونم آدرس مغازه رو بدم تشريف بياري از نزديك ببينيش
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: شهریور 26 ام, 90, 12:38 pm
|
|
|
سلام دوست عزیز فکر نکنم بتونی پیدا بکنی چون حدود قیمتشون همون 2 میلیون یا حتی بالاتره.
خیلی آقایی
|
|
|
|
11 پیامک • صفحه 1 از 1
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|