| پیامک ها |
|
|
ارسال شده در: دی 23 ام, 90, 1:37 am
|
|
|
سلام تو بازار پرندگان استند های خیلی خوبی هست به خصوص طبقه بالا سمت چپ سه الی چهارتا مغازه به ته مونده همیشه استندهای تک و قشنگی داره
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: آبان 9 ام, 90, 3:51 pm
|
|
|
سلام .مجدد.ممنون از لطف شما.خوشبختانه منزل من در شهرستانه و آپارتمانی نیست. شما درحال حاضر که ملوکان ندارید؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: آبان 9 ام, 90, 3:51 pm
|
|
|
سلام .مجدد.ممنون از لطف شما.خوشبختانه منزل من در شهرستانه و آپارتمانی نیست. شما درحال حاضر که ملوکان ندارید؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: آبان 9 ام, 90, 3:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: آبان 9 ام, 90, 3:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: آبان 9 ام, 90, 3:46 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام .مجدد.ممنون از لطف شما.خوشبختانه منزل من در شهرستانه و آپارتمانی نیست. شما درحال حاظر که ملوکان ندارید؟
|
|
|
|
|
|
ارسال شده در: آبان 9 ام, 90, 3:01 pm
|
|
|
دوست من سلام ملوکان عینه یه بچه 2 ساله میمونه با همون خواسته ها جیغ های معروفی هم داره که به هیچ وجه در آپارتمان توصیه نمیشه ولی از نظر وابستگی یه چیزه به نظر من خارق لعاده ای هست که بی نظیره ولی اینو بدون که باید عینه یه بچه براش وقت بزاری و بهش برسی جوریه که دقیقا" میفهمی با تو خوشحاله با تو هم گریه میکنه به نظره من شاه پرنده هاست ولی بازم میگم خیلی باید بهش برسی خییییییییییییلی
|
|
|
|
9 پیامک • صفحه 1 از 1
|
صفحه اول
ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است
|