mohamad1331 نوشته است:
بله كاملا درست هست،اما به قوله شما در طبيعت،چون طوطي ها در طبيعت بر خلاف اسارت كاملا در حاله جنب و جوش و پرواز و بالا پايين رفتن و زندگيه اجتماعي هستن ولي در اسارت حتي طوطي حق پرواز كردن هم نداره!براي مثال همه ما ميدونيم طوطي نبايد تخمه زياد بخوره چون چربيه زيادش رو نميتونه دفع كنه يا ازش استفاده كنه و در كبدش ميمونه و مشگل زا ميشه ولي طوطي ها در طبيعت شايد روزي كللللللي هم تخمه و چيزاي چرب بخورن و ١٠٠سال زندگي كنن! ولي در كل تخم مرغ رو من قبلا هم به طوطيم كه ارا ارا هست ميدادم ولي اساتيد اين سايت گفتند كه نيازي نيست و اگه طوطي خواست جفت گيري كنه،ميتونيم مقداره جزعي بهش بديم ولي حبوبات و استخوان مرغ(من ٢ هفته در ميان به ارا خودم استخوان ران مرغ ابپز ميدم)و كلم بروكلي و گردو و كرفس منبع كلسيم و پروتين بسيار عالي براي طوطيه در اسارت هستن،اگر اشتباهي در صحبت هام هست،اساتيد راهنمايي كنن و خيلي متشكر هستم متشكرم
با تشکر از توضیحات شما
بله مثال شما در مورد تغذیه بیش از حد با تخمه هست و مقوله ای جدا از بحث مصرف تخم مرغ (البته نه مصرف زیاد)
و صحبت من در مورد تامین منابع کامل غذایی به مقدار لازم و مناسب نه زیاده روی در اونها
تامین منابع پروتئین برای طوطی ها ضروری است و یکی از اونها میتونه تخم مرغ ( البته بهتره زرده به دلیل بالا بودن کلسترولش کمتر مصرف نشه )
ماده کراتین برای ساخت پر منقار و ناخن بسیار ضروری هست و کراتین از اسید امینه های موجود در این گونه مواد ساخته میشود مثل متیونین وسیسیتئین
لازم به ذکر است که اسید امینه های کامل فقط در پروتئین های حیوانی موجود هستند و حبوبات برخی از آنها رو ندارند و از همین لحاظ باشد حبوبات و بصورت مخطوطی از هم استفاده کرد و کنار اون مقدار مناسبی از منابع پروتئین حیوانی .
البته در سایت های خارجی به تفضیل این مسئله توضیح داده شده
با تشکر