پرنده ی غریب نوشته است:
با اجازه آقا شاهرخ اضافه کنم خیار - کاهو - وچیزای رونده خیلی کم یا اصلا فقط در مواقعی که یبوست داشته باشه کاهو خوبه
هسته سیب براش مضره تو کلما فقط بروکلی خوبه بقیشون بده از دادنه چیزای کپک زده مثل بادوم زمینیه خام که توش کپک زده باشه پرهیز کنید و تخمه هم همینطور کپکی نباشه اگه مرطوب باشه بمونه کپک میزنه و کپک کلا کشندست خیلی مواظب باشید
با تشكر از استاد عزيزم
بد نيست كه در مورد غذاهاي غير سمي اما بد هم كمي صحبت داشته باشيم......غذاهايي وجود دارن كه اگر طوطي (هر نوع طوطي ساني) اونها رو يكي دو بار بخوره هيچ اتفاق بد آنچناني براش نمي افته اما بطور كلي اثر بدي روي سيستم گوارش اون ميزاره و اكثرا باعث اسهال ميشه....اين غذاها به شرح ذيل هستند:
1-طالبي-گرمك-دستنبو-كمبزه
2-هندوانه-خربزه
3-كاهو
4-خيار
5-گوجه فرنگي
توجه داشته باشيد كه فقط در فصول گرم خصوصا اونهايي كه طوطيشون بيشتر تخمه و دانه مي خوره بد نيست كه گاهگاهي كمي كاهو بهش بدين......فقط گاهگاهي يعني هفته اي 2 روز يكي دو تكه كوچك سالادي كاهوي خورد شده..
اما اونهايي كه طوطيشون بطور روتين عادت به خوردن كلم بروكلي و كرفس و انواع ميوه ها رو داره ديگه نيازي به دادن كاهو نيست.
من خودم الان يك جوجه شاه طوطي نر 8 ماهه دارم كه به حرف هم افتاده...گاهي بهش كاهو ميدم و گاهي هم يك تكه كوچك خيار..هر وقط بهش خيار و كاهو ميدم به شدت مدفوعش آبكي ميشه....البته مزاج پاراكيت هندي طوق دار يعني شاه طوطي و ملنگو با مزاج افريقايي ها متفاوته و خيار و كاهو اثر بد كمتري روشون داره اما در مورد كاسكو بگم كه خيار و كاهو رو نبايد بطور روتين بهش داد.....خيلي خيلي خيلي كم و فقط اونهايي كه زياد تخمه آفتاب مي خورن.