به ایران پاروت، انجمن تخصصی طوطی سانان خوش آمدید. برای عضویت اینجا را کلیک کنید
ایران پاروت، انجمن تخصصی طوطی سانان

ایران پاروت، انجمن تخصصی طوطی سانان

گفتگو در مورد انواع طوطی سانان طوطی های آفریقایی کاسکوی دم قرمزیا کنگو، دم شکلاتی یا تیمنه پاراکیت ها شاه طوطی، ملنگو،عروس هلندی، کاکادوها..

ورود | عضويت

انتخاب ایران پاروت از سوی هیئت داوران چهارمین جشنواره وب ایران بعنوان یکی از پنج کاندیدای انجمن ها ****** لطفا قوانین و راهنمای فروم را مطالعه فرمایید ****** به ایران پاروت، انجمن تخصصی طوطی سانان خوش آمدید

پاسخ به مبحث
 صفحه 26 از 33  [ 327 پست ]  »

بهمن 29 ام, 90, 5:11 pm

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: بهمن 28 ام, 90, 11:00 pm
تشکر کرده اید: 11 مرتبه
نوع طوطی: شاه طوطی

سلام من هر اسباب بازی برای شاه طوطی تقریبا یه سالم میگیرم به یه روز نرسیده میجوه و میریزه کف قفس واسه همین اکثر اوقات که توی قفس تنهاست حوصله اش سر میره به نظرتون چی کار باید بکنم که ذوق بچه کور نشه؟شما چه اسباب بازی رو پیشنهاد میکنید؟

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم maniii به خاطر این پست تشکر کرده اند
mehdi, MEHDI..62, navidtutu, احسان1357, kami, aquarius, Daryoush, archer, دنیز, شاهرخ ايلخاني

#

بهمن 29 ام, 90, 5:27 pm

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
مدال کاربر فعال (1) مدال کاربر منظم (1)
تاريخ عضويت: اردیبهشت 17 ام, 90, 7:45 pm
تشکر کرده اید: 17243 مرتبه
نوع طوطی: African Grey Parrot

maniii نوشته است:

سلام من هر اسباب بازی برای شاه طوطی تقریبا یه سالم میگیرم به یه روز نرسیده میجوه و میریزه کف قفس واسه همین اکثر اوقات که توی قفس تنهاست حوصله اش سر میره به نظرتون چی کار باید بکنم که ذوق بچه کور نشه؟شما چه اسباب بازی رو پیشنهاد میکنید؟

سلام دوست عزیز

اسباب بازی رو به همین دلیل در اختیار طوطی قرار میدیم که باهاش بازی کنه و خردش کنه.شما هم میتونید اسباب بازی های بزرگتر و کنف دار در اختیارش بزارید

هم اینکه خودتان بسازید که به صرفه تر باشه.

موفق باشید.

هرگز نمى خواهم به واسطه محدودیت هایم ، محدود شوم.

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم mehdi به خاطر این پست تشکر کرده اند
aquarius, maniii, MEHDI..62, navidtutu, احسان1357, kami, Daryoush, archer, شاهرخ ايلخاني, حسین

#

بهمن 30 ام, 90, 3:51 pm

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر
تاريخ عضويت: بهمن 5 ام, 90, 2:02 am
تشکر کرده اید: 252 مرتبه
نوع طوطی: کاسکو

maniii نوشته است:

سلام دوست عزیز

شاه طوطی شما شبیه کاسکوی منه.....اون دقیقا به دو روز نرسیده تمام اسباب بازی شو داغون میکنه....همه رو میجوه که این جویدن براش خوبه چون هم از بزرگ شدن منقارش جلو گیری میکنه هم باعث سرگرم شدنش میشه.همنطور که دوست خوبم آقا mehdi  فرمودن....شما میتونی از اسباب بازی های بزرگتر استفاده کنی تا دیرتر خراب بشن...خودتم درست کنی خیلی ارزونتر در میاد برات و بیشتر خوشحال میشی وقتی میبینی داره باهاش بازی میکنه.

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم kami به خاطر این پست تشکر کرده اند
MEHDI..62, navidtutu, mehdi, maniii, احسان1357, aquarius, Daryoush, archer, شاهرخ ايلخاني, حسین, shika joon

#

اسفند 3 ام, 90, 3:46 am

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر

با سلام خدمت دوستای گلم

من امروز برای کاسکوم  2 تا اسباب بازی درست کردم با کلی زحمت....اولیشو که در عرض 3 ساعت زد داغون کرد که بعد عکسش میذارم.الآنم یکی دیگه براش درست کردم که اینم عکسش.....نظرتون چیه در موردش ؟؟؟؟؟

بالا بالا
  مشخصات
Daryoush, aquarius, archer, navidtutu, دنیز, شاهرخ ايلخاني, MEHDI..62, حسین, mehdi, shika joon

#

اسفند 3 ام, 90, 4:02 am

آفلاين
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار
نماد کاربر
مدال فعالیت مفید (1)
تاريخ عضويت: دی 13 ام, 89, 2:59 pm
تشکر کرده اید: 2532 مرتبه
نوع طوطی: خاکستری

kami نوشته است:

با سلام خدمت دوستای گلم

من امروز برای کاسکوم  2 تا اسباب بازی درست کردم با کلی زحمت....اولیشو که در عرض 3 ساعت زد داغون کرد که بعد عکسش میذارم.الآنم یکی دیگه براش درست کردم که اینم عکسش.....نظرتون چیه در موردش ؟؟؟؟؟

خیلی عالیه و با سلیقه درست شده......فقط فکر کنم سایزش کوچیکه و به راجتی توسط کاسکو داغون میشه......سعی کنید از چوبها و نخ ضخیمتر استفاده کنید تا دیرتر خراب بشه.......ببخشید چوبش رو خودتون بریدین یا آماده گرفتید؟که اینقدر گرد و یک دسته؟

بالا بالا
  مشخصات
کاربران زیر از شما کاربر محترم behzad به خاطر این پست تشکر کرده اند
kami, Daryoush, aquarius, archer, navidtutu, دنیز, شاهرخ ايلخاني, MEHDI..62, حسین, mehdi, shika joon

#

اسفند 3 ام, 90, 4:15 am

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر

behzad نوشته است:

خیلی عالیه و با سلیقه درست شده......فقط فکر کنم سایزش کوچیکه و به راجتی توسط کاسکو داغون میشه......سعی کنید از چوبها و نخ ضخیمتر استفاده کنید تا دیرتر خراب بشه.......ببخشید چوبش رو خودتون بریدین یا آماده گرفتید؟که اینقدر گرد و یک دسته؟

مرسی بهزاد جان

چون نخ کم داشتم واسه همین فعلا براش یه 2 تا کوچیک درست کردم تا کاسکوم بیکار نباش !!!! ایشالا شنبه براش یه بزرگش درست میکنم 4chsmu1

بهزاد جان من این چوب بردم خراتی(روی چوب با دستگاه طرح میندازن دقیقا مثل ماله من که دیدی) دادم برام چند تا شکل روی چوب درآورد.هر طرحی که خواسته باشی برات درست میکنن.....

وقتی طرحش درآورد برام روش یه سمباته ی عالیم زد تا همه ی چوبای خورد و کوچیکش گرفته بشه و در آخر این چیزی شد که میبینی.بازم اگه سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم.

بالا بالا
  مشخصات
behzad, Daryoush, aquarius, archer, navidtutu, دنیز, شاهرخ ايلخاني, MEHDI..62, حسین, mehdi, shika joon

#

اسفند 3 ام, 90, 4:19 am

آفلاين
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار
نماد کاربر
مدال فعالیت مفید (1)

kami نوشته است:

مرسی بهزاد جان

چون نخ کم داشتم واسه همین فعلا براش یه 2 تا کوچیک درست کردم تا کاسکوم بیکار نباش !!!! ایشالا شنبه براش یه بزرگش درست میکنم 4chsmu1

بهزاد جان من این چوب بردم خراتی(روی چوب با دستگاه طرح میندازن دقیقا مثل ماله من که دیدی) دادم برام چند تا شکل روی چوب درآورد.هر طرحی که خواسته باشی برات درست میکنن.....

وقتی طرحش درآورد برام روش یه سمباته ی عالیم زد تا همه ی چوبای خورد و کوچیکش گرفته بشه و در آخر این چیزی شد که میبینی.بازم اگه سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم.

شما دادید خراتی؟چقدر واستون تمام شد؟من یه بار این کارو کردم ولی پشیمون شدم.......یه اسباب بازی خارجی که 10 تومن بود واسم 15 تومن آب خورد....منم دیگه قید ساختن اسباب بازی رو زدم

بالا بالا
  مشخصات
kami, Daryoush, aquarius, archer, navidtutu, دنیز, شاهرخ ايلخاني, MEHDI..62, حسین, mehdi, shika joon

#

اسفند 3 ام, 90, 4:27 am

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر

behzad نوشته است:

شما دادید خراتی؟چقدر واستون تمام شد؟من یه بار این کارو کردم ولی پشیمون شدم.......یه اسباب بازی خارجی که 10 تومن بود واسم 15 تومن آب خورد....منم دیگه قید ساختن اسباب بازی رو زدم

آره بردم خراتی ....من 3 تیکه چوب طرح دار +یک استند T شکل کلا شد 10.000 تومان....احتمالا اون خراتی که بردین آدم منصفی نبوده چون خراتی هزینه ای نداره.این چوبایی که برام استفاده کرد چوب سپیدار که از چوبای نرم به شماره میره و قیمت زیادی نداره ......شما بگرد یه خرات با انصاف پیدا کنی برات ارزون در میاد.

بالا بالا
  مشخصات
behzad, Daryoush, aquarius, archer, navidtutu, دنیز, شاهرخ ايلخاني, MEHDI..62, حسین, mehdi, shika joon

#

اسفند 4 ام, 90, 3:12 pm

آفلاين
کاربر عضو ایران پاروت
کاربر عضو ایران پاروت
نماد کاربر

من دیروز نشستم برای پرنازم 2 تا اسباب بازی درست کردم....هنوز به 1 روز نرسیده ببینید چیکارشون کرد این وروجک من cryyycryyycryyycryyycryyycryyycryyy

اینم یه عکس دیگه !!!

اینم یه عکس دیگه !!!

بالا بالا
  مشخصات
behzad, aquarius, Daryoush, archer, navidtutu, دنیز, شاهرخ ايلخاني, MEHDI..62, حسین, mehdi

#

اسفند 4 ام, 90, 3:18 pm

آفلاين
مدیر ارشد تالار
مدیر ارشد تالار
نماد کاربر
مدال فعالیت مفید (1)

kami نوشته است:

من دیروز نشستم برای پرنازم 2 تا اسباب بازی درست کردم....هنوز به 1 روز نرسیده ببینید چیکارشون کرد این وروجک من cryyycryyycryyycryyycryyycryyycryyy

اینم یه عکس دیگه !!!

اینم یه عکس دیگه !!!

خوش به حالتون.....من نمیدونم چرا هر طوطی میاد دست من اصلا اسباب بازیهاشو خراب نمیکنه..........5 ماهه 7-8 تا اسباب بازی تو قفسه ولی همشون سالمن........فکر کنم یکی از تکه های چوب رنگ شده افتاد توی ظرف آب پری ناز بهتره اجازه ندید آب این طوری کثیف بمونه و عوضش کنید

بالا بالا
  مشخصات
kami, aquarius, Daryoush, archer, navidtutu, دنیز, شاهرخ ايلخاني, MEHDI..62, حسین, mehdi
نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
پاسخ به مبحث
 صفحه 26 از 33  [ 327 پست ]  »

ساعت سایت بر اساسUTC + 3:30 ساعت [ ساعت تابستانی ] تنظیم شده است

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد
شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد

جستجو براي:
انتقال به:  

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
کپی برداری از مطالب و مقالات این سایت فقط با ذکر منبع و لینک مستقیم و معتبر به ایران پاروت مجاز میباشد