با عرض سلام وخسته نباشید من میخام کاسکمو نانازمو یعنی بچمو بفروشم چون برای من وخانمم مثل بچمون هست هیچ عجله ای برای فروختن ندارم از دلالان محتم خواهش میکنم هیچ پیغامی ندن چون اولا همشونو میشناسم وبه هیچ عنوان دست دلال نمیدم اگر متاهل باشن در اولویت قرار میگیرن اگر سن بالا باشن در اولویت قرار میگیرن خانواده مذهبی در اولویت هستن خلاصه تا شخصی که میخاد بخره نانازو تا کامل نشناسمش دستش نمیدم چون خودم وخانمم خیلی دوستش داریم انگار دارم بچمو میدم دست کسی خیلی برام ارزش داره
سن چشم سفید کاسکو حرفه ای
اقا شاهرخ از نزدیک دیدنش فوقالعاده رام اجازه میده قلبشو بوس کن قلقلکش بدی
حدودا 50 کلمه یا بیشتر حرف میزنه الته به قول اساتید شاید بیاد تو خونه شما 10 کلمه حرف بزنه الله اعلم صلوات میفرسته بسم الله الرحمن الرحیم میگه یه توب دارم قللی میخونه کچل کچل کلاچه رو میخونه وخیلی چیزای دیگه فیلمهای سخنگوییش موجود هست حتی روی پامم حرف میزنه
قیمت نمیدونم کارشناسا قیمت میدن البته چون مدیریت خواستن اقا شاهرخ به من گفت حدودا یک میلیون هشتصد هزار تومان می ارزه ولی اگر خانواده مومن ومتعد باشه تا 200 یا 300 هزارتومان هم پایین میام اصلا قیمت برام مهم نیست صاحب بعد این کاسکو برام خیلی مهم هست که خدا شناس باشه ودلال نباشه
اللهم العجل الولیک الفرج
بر جمال مهدی صلوات
هنوز موجو هست 4/12/90