آموزش چرخش طوطی با اشاره انگشت : 
مهمترین نکته در موقع آموزش اینه که طوطی شما گرسنه باشه و طوطی در محلی باشه که سکوت و آرامش حرف اول رو بزنه . قبل از آموزش سعی کنید با طوطیتون صحبت کنید و حواسش رو 100٪ متوجه خودتون کنید . بعد اون رو آروم روبروی خودتون روی زمین یا روی میز بزارین . اگر ساکت ایستاد موقشه و باید شروع کنید ولی اگر بازیگوش کرد و حواسش به شما نبود آموزش رو به یک موقع دیگه موکول کنید.
مقداری مغز تخمه آفتابگردان و یا هر خوراکی دیگه که میدونید خیلی دوست داره آماده کنید که اینجا در این قسمت به اون میگیم جایزه.
مرحله اول :
با کلیکر یک کلیک کنید و یک تکه کوچک خوراکی بهش بدین .
*در مورد کلیکر قبلا توضیح دادم .شما میتونید بجای کلیک از یک کلمه تایید مثل آفرین . خوبه یا مرسی و امثال اینها استفاده کنید. منتها باید اون رو همیشه به یک ریتم و آهنگ تکرار کنید
مرحله دوم :
جایزه رو جلوی منقارش بگیرین و تا آومد اون رو بگیره یواش یواش اون رو مثلا جهت عقربه های ساعت به آرامی دورش بچرخونید طوری که برای خوردنش دنبالش بیاد و مجبورش کنید که بچرخه ٰ. به نیم دور که رسید کلیک کنید و جایزه رو بهش بدین. چند بار نیم دور را باهاش تمرین کنید و بعد یک دور کامل بستگی به استعداد طوطیتون داره که چقدر زود یاد بگیره.
مرحله سوم :
همون کار رو تکرار کنید منتها دستتون رو بالاتر ببرین و انتهای کار کلیک یادتون نره. همین کار را تکرار و تکرار و تکرار کنید هر دفعه بالاتر و هر چقدر دستتون بالاتر میره شعاع دایره رو جمع تر کنید. به طوری که در آخرین مرحله با چرخش انگشتتون طوطی متوجه منظورتون بشه. اگر کارتون رو درست انجام بدین و طوطی شما شرایط آموزش رو داشته باشه حتما موفق میشین.
نکته خیلی خیلی مهم در ضمینه آموزش و رمز موفقیت شما صبور بودن هست . هرگز نا امید نشید. باور کنید دفعه اول که خواسته شمارو انجام میده واقعا از خوشحالی پرواز میکنید و تمام خستگی از تن شما در میره. 
من سعی کردم خیلی ساده و عامیانه براتون توضیح بدم و اگر سئوالی براتون پیش اومده بپرسین تا در حد توانم راهنمائیتون کنم.
اينم يك كليپ مربوط به 3 ماهگي تي تي و چرخش
دانلود
نويسنده : عسل هاشمي