mahsa نوشته است:
من يه قفس خيلي بزرگ مي خوام براي عروسام چه قفسي مناسبه و از كجا مي تونم اين قفس رو تهيه كنم؟
به فكرم رسيده كه دو تا قفس متوسط رو بدم آهنگري برام به به قفس بزرگ تبديل كنه. اين كار امكانپذيره؟ و قفس تميزي از آب درمياد؟
با سلام به استاد عزیزم
خدمتتون عرض شود که فکر به هم چسبوندن 2 تا قفس رو از سرتون بیرون کنید چون هم درد سر زیادی داره و هم چیز خوشگل و استانداردی از آب در نمیاد.
اگر منظور شما از قفس بزرگتر قفسی هست که از قفس 1033 استاندارد کاسکویی بزرگتر باشه من 2 پیشنهاد خوب و زیبا برای شما دارم.
1-قفس سفید رنگی که درب اون هم از بالا باز میشه و درب جلوی اون بصورت کشویی بالا و پایین میره که سینی زیر اون هم قرمز هست و هم آبی...این قفس برای عروسهای مولد و قرار دادن لانه در اون بسیار مناسب هست و قیمت اون 35 تا 50 هزار هست(بسته به محل فروشنده)..من خودم یکی از همینها رو داشتم که خیلی هم از اون راضی بودم....در ضمن فاصله میله های این قفس طوری هست که عروس نمی تونه سرش رو از لای اونها در بیاره(برخلاف قفس 1033)
2-مورد بعدی قفسی هست گنبدی شکل که درب اون از بالا هم باز میشه و پایه هم داره و بسیار شیک هم هست...23 ظرف غذای استیل با دریچه داره... رنگ سفید و قهوه ای داره اما قیمتش کمی گرونه و حدودا 140 تا 170 هزار هست....در حال حاظر شاه طوطی من در یکی از همین قفسهاست که خیلی هم جا داره و میشه در اون انواع اسباب بازیها رو بدون تنگ شدن جا قرار داد.....برای عروسهای مولد این یک قفس شیک و جادار هست...پایه اون هم بسیار زیبا و شبه پایه مبلهای استیل و شیک هست.
من قصد دارم بزودی تمام قفسهای موجود در ایران رو با توضیخات و عکس در تاپیک قفس و لوازم جانبی براتون معرفی کنم.
در ضمن در اتوبان آزادگان قفس آنچنانی وجود نداره....ارزانترین ..پر تنوع ترین بورس قفس همچنان همون مولوی هست....تمامی پرنده فروشیهای سابق در مولوی همشون شدن فروشنده قفس.....مولوی بورس قفس تهران هست.....من خودم همیشه هر نوع قفسی که در شهر پیدا نمی کنم می رم مولوی...اتفاقا قصد دارم بزودی برم اونجا و یک نشیمنگاه یا استند تی شکل با 2 ظرف استاندارد آب و غذا و سینی فضله جمع کن برای شاه طوطیم بخرم چون در جاهای دیگه ندیدم.