freud نوشته است:
دوستان عروس هلندی بنده از اب متنفر بود و اصلا تا اب میدید فرار می کرد. منم یه ترفند زدم برای شستنش که البته فکر نکنم مورد قبول دوستان باشه. روش کار من : یه ظرف پلاستیکی بزرگ می گرفتم و اب ولرم و خیلی ملایم (حتما ولرم باشه چون اگر دما بالا باشه پرهای پرنده از ریشه کنده میشه) می گرفتم و به میزانی توش اب می ریختم که از گردن پرنده بیشتر نباشه. خلاصه عروس می انداختم اروم تو اب کل بدنش خیس و سنگین می شد و اصلا اجازه نمی دادم به سر و صورتش اب بخوره. بعد اروم پرهاشو تو اب تکون می دادم و تمیز می کردم . خیلی راحت بدون هیچ دردسری. حتی یه پرشم کنده نمی شد. یه بار این کارو انجام دادم خودش دیگه عادت کرد و هفته ای یه بار می شستمش و دیگه تقلا نمی کرد به فرار. بعد از اینکه از ظرف اب درش می اوردم با حوله خیلی نازک دورش می پیچیدم و اب تنشو می گرفتم و میزاشتمش کنار بخاری. یه 10 دقیقه ای عصبانی یه گوشه کز می کرد و بعد شروع می کردم به سشوار زدن. یکم که بالش خشک می شد دیگه خودش شروع می کرد به پرارایی. بعد 1 ساعت دیگه واقعا می شد عروس.
در مورد روش شما 2 مورد رو قبول ندارم:
1-انداختن طوطی در آب .
2-خشک کردن با حوله.
اصلا لازم نیست که سعی کنید طوطی از آب خوشش بیاد و اون رو به زور داخل آب فرو کنید.....خیلی ساده با اسپری دستی و دوش خیسش کنید و بعد با سشوار خشک کنید....پرنده ها ذاتا از آب زیاد میترسن یعنی از غرق شدگی و خفگی...این کار باعث عصبی شدن اونها میشه .