maral63 نوشته است:
سلام
من حدود یک ماهه که یه جفت مرغ عشق خرید کردم. اون موقع که خریدمشون تخم داشتند و ماده روشون خوابیده بود. در حین آوردن به منزل، یکی از تخمهاش از زیر پاش قل خورد و بیرون افتاد . خواستم که بزارم دوباره زیر پاش، واسه همین در لونش رو باز کردم . اونم ترسید و پرید بیرون. وقتی رسیدم خونه ، دیگه نرفت روی تخمهاش بخوابه. تا سه چهار روز هم صبر کردم ولی اصلا نرفت. منم کنجکاو بودم که ببینم تخم هاش نطفه داشته یا نه واسه همین دیگه تخم ها رو برداشتم و یکیش رو شکوندم و دیدم که جوجه داشته و دیگه مرده. توی این یک ماه اصلا ندیدم با هم جفت بخورن. همه چیز براشون مهیا کردم. غیر از ارزن بهشون سبزی و ذرت هم میدم. آب هم میزارم و آبتنی میکنند. پرهای سر همدیگه رو هم مرتب میکنند ولی اصلا جفت نمیخورند. از یه مغازه دار پرسیدم که چکار کنم؟ گفت: یک هفته از هم جداشون کن. با اینکه دلم نمیومد چهار روز اینکارو کردم. ولی بازم جفت نمیخورن. به نر و ماده بودنشون مطمئنم. چون بینی یکیشون سفید و اون یکی آبی هست. حتی تخمشون هم جوجه داشت. میشه لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم جفت بخورن. دلم میخواد جوجشون رو دستی کنم. از یه جا خوندم که بخار اکالیپتوس براشون بزارم . آیا درسته؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره کمک کنه.
راستی یه سوال دیگه: این درسته که میگن ریزگردهای بال مرغ عشق سرطان زاست؟
سلام
غیر همچین چیزی صحت ندارد، گرده طوطی ها برای کودکان و افراد مسن و افراد مبتلا به اسم ممکنه مشکل ساز باشد.
تو بحث جوجه کشی عجول باشین موفقیتتون نزدیک به صفر درصد هست. یک ماه تایم زیادی نیست. اون جفتی هم که خریدین دستگاه جوجه کشی نیست. باید خیلی صبور باشید. لونه رو بردارید و بذارید یک ماه دیگه استراحت کنن
از ماه بعد که هوا خنک تر میشه لونه رو بذارید
دیگه کاریتون نباشه و ابتنی رو قطع کنید و منتظر شنیدن صدای جوجه ها باشید وقفس را در ارتفاع بالاتر و در محلی امن و بدون استرس نصب کنید و زیاد به قفس نزدیک نشید
موفق خواهید شد فقط عجله نکنید