پرنده ی غریب نوشته است:
سلام دوست عزیز
این دو یه سری موارد خوب دارن یه سری بد شما باید خودت ببینی شرایط کدوم با شرایط شما سازگاره
من تا عمر دارم سراغ کاسکو نمیرم چون وابستگی زیاد داره پا بستی داره حساسه بیش از حد مراقبت میخواد همه وقتتو باید براش بذاری از صبح بهش برسی اهمیت بدی مگه کلا از اولش مثل سگ تو قفس باشه هیچ کاری باهاش نکنی فقط حرف زن بشه که دور از انسانیته ولی شاه طوطی مثل اینا باهوش نیست افسرده نمیشه حساس نیست حرف زنه خوبی نمیشه زیاد باهوش نیست براشم مهم نیست که پیشه هر کسی باشه چون فهمو شعور کاسکو رو نداره به عنوان یه پرنده رام و چند کلمه صحبت کن و بازی کردن خوبه ولی کاسکو مثل آدم میمونه و اگه بعدش نتونی بهش برسی ضربه روحی میخوره حالا خودت تصمیم بگیر اگه سوال داشتی من در خدمتم من هر جفتشو داشتم سیلورمو مجبور شدم بفروشم دارم دق میکنم خوابو خوراک ندارم تو خونه میرم گریم میگیره ولی هیچ پرنده دیگه ای برام اهمیت نداشت که بفروشم یا بدم به کسی
سلام بر همشهری
متاسفم که بهردلیلی مجبور به فروش سیلور شدی. در مورد فرق شاه طوطی و کاسکو هم حق با شماست ولی دیگه اینقدر توی سر شاه طوطیه بیچاره نزن

به نسبت کاسکو هوشش کم هست ولی اگر از سن کم باهات باشه میتونه خیلی پت خوبی بشه (البته بستگی داره شما چجور رفتاری رو در پرندت دوست داشته باشی. من شخصا از غرور و یکدندگی که شاه طوطی داره خیلی بیشتر خوشم میاد تا مطیع بودن کامل یک عروس هلندی).
ممنون از نظرات مفیدت