aliiib نوشته است:
با شما موافقم. اگر نتونستیم به خاطر اینه که ترسیدیم. و منتظر موندیم تا اول یکی دیگه پیش قدم بشه و بعد که مطمئن شدیم این کار شدنی است ما هم به همون راه بزنیم. البته من یک مشکل دیگه هم میبینم در این مورد که به نظرم بزرگترین مشکل ما ست. اونم اینه که فرهنگ به اشتراک گذاری اطلاعات در ما ایرانی ها ضعیفه. این یک حقیقت فرهنگی و تاریخی است. مثال بارزش رو در ضرب المثل "فوت کوزه گری" میشه دید. از اونجا که من کارشناس ارشد حفاظت و مرمت آثار تاریخی هستم با مواردی برخورد کردم که یک تکنیک به خاطر همین سیاست حفظ اسرار کاری در ایران از بین رفته. نمونه اش کاشی زرین فام. همین مورد کاشی زرین فام رو اگر مثلا در اروپا تاریخشو دنبال کنیم میبینیم که از همون زمان چه مستندات مکتوبی به جا گذاشتند ولی در ایران تکنیک ساختش همراه سازندگانش مدفون شده. خیلی از پرورشدهندگان ما که مثلا مرغ عشق تکثیر میکنن حتی حاضر نیستند که یک عکس از محیط سالنشون در اختیار کسی بگذارند.
شما این دو تا نتیجه جستجو ی عکس رو با هم مقایسه کن اولیش به زبان انگلیسی و دومی فارسی :
budgerigar breeding room
سالن تکثیر مرغ عشق
تو مورد دوم چندتا عکس از یه سالن درست و حسابی میشه دید؟ تازه برای یک چیز ساده مثل تکثیر باجی.
و دیدم کسانی که به عمد اطلاعات غلط میدن. این باعث میشه من نوعی به چرخهی اطلاعات موجود (هرچند ضعیف) هم اعتماد کامل نداشته باشم. و این هم باعث ترس من میشه.
البته نباید این رو هم از یاد ببریم که اکثر پرورشدهندگان طوطی در پاکستان در مناطق گرمسیر پاکستان هستند. مناطقی که به دلیل مجاورت با اقیانوس هند نواسانات دمایی کمی داره. شاید در طول شبانه روز 2 درجه. نه مثل من که در محیطی زندگی میکنم که اختلاف دمای شب و روزش به 20 درجه هم میرسه. این باعث میشه من بیشتر بترسم.
ما سالن تکثیر مرغ عشق و عروس هلندی داریم خیلی خوب هم هستند
انواع سالنها در ایران هست نیازی نیست حتما عکسی از اون باشه مثل قناری و...
در ایران از کینک پروت استرالیایی و حتی ماکائو جوجه گرفتند
من سرمایه دار مثلا
میخوام جفت مولد اروپایی وارد کنم خیالم راحت باشه
شما یک راه درست و با اطمینان به بنده نشون بدید!؟
این مورد خیلی گسترده تر از این داستانها هست و من خیلی خیلی دنبال این جریان بودم و تا اتاق عالی ترین مقام دامپزشکی در رابطه با واردات و حتی کار افرینی و حتی بهتر از اون تحصیل در این رده رفتم
متاسفانه اساس نامه دقیقی در این زمینه در دست نیست و نمیشه راه به جایی برد
و الا گونهایی که وارد ایران میشوند راحت در ایران دارند تکثیر میشوند - حتی رده کاسکو
مسئله اینه که فرضا من بیام هزینه کنم 10 جفت لوری قرمز بگیرم ایا واقعا بازار داره؟؟ خیر ! همین کاسکو عروس و... بازار فعالی دارند پس از سرمایه گذار انتظار نداشته باشید بدون در نظر گرفتن تمام راه های اقتصادی فرضا ماکائو نظامی پرورش بده
هر شخصی که حس کرد علاقه به تکثیر گونه ای خاصی داره و چیز خاصی مد نظرش هست و از نظر مالی هیچ مشکلی نداره و 100%نظرش قطعی بود با من تماس بگیره من خودم راهنماییش میکنم از کجا تهیه کنه کار نشد نداره فقط پول میخواد فقط و فقط پول!!