مهدشتی نوشته است:
سلام
نه دوست عزیز درست قیمت دادند. آمازونی که شما دیدید آمازون بال نارنجی هست که بیشترین تعداد را بین آمازونها در ایران دارد. پرنده فروشها بعضا به این طوطی کاسکوی سبز میگفتند. اینها همه بالغ و وحشی و شکار شده از طبیعت هستند. هیچکدام حرف نمی زنند و در حد کاسکو ها رام نمی شوند. کلا جوجه آمازون بال نارنجی نصف آمازون پیشانی آبی در اروپا قیمت دارد چون در حد پیشانی آبی زیبا نیست و قدرت سخنگویی متوسطی دارد.
سه آمازون مطرح در جهان از نظر سخنگویی پیشانی آبی، پشت گردن زرد و کله زرد(سر زرد دوبل) هستند. در ایران در سه چهار سال اخیر چند عدد پیشانی آبی وارد شده که به زحمت به بیست سی عدد می رسند. یکی دوتا پشت گزدن زرد و کله زرد هم وجود دارند. قیمت پیشانی آبی در ایران حدود چهار تا شش میلیون تومان است و قیمت پشت گردن زرد و کله زرد در صورت وجود بالای ده میلیون. در اروپا هم پشت گردن زرد و کله زرد حدود سه برابر پیشانی آبی قیمت دارند. گران بودن اینها هم به دلیل تقاضای زیاد مشتری و تعداد تخمگذاری کم در سال است. در اسارت و محیط پرورش گاه، کله زرد سال یکبار تخم می گذارد و معمولا دو عدد ولی به طور مثال کاسکو سال ده عدد یا بیشتر تخم می گذارد.
پاینده باشید.
با عرض سلام و ادب و احترام
اول از هر چیز عذرخواهی میکنم به دو دلیل اول اینکه بحث مطرحیم احتمالا در تاپیک نامناسبی هست اما خُب چون اینجا عنوان شده اجبارا در همین جا نقل قول میکنم و دوم بخاطر اینکه اینقدر دیر نقل قول میکنم و دلیلش اینکه من تازه مطالعه در مورد امازون ها را شروع کردم
ببخشید من با خوندن این پست شما چندتا نکته به ذهنم رسید اول اینکه این که حضرت عالی فرمودید کاسکو در سال ده عدد یا بیشتر تخم میگذارد .واین امر را از دلایل ارزانی نسبت به امازون بر شمرده اید.در اینکه کاسکو ها میتوانند در سال حتی چهار بار یا حتی بیشتر تخم گذاری کنند شکی نیست اما همان طور که قبلا گفته شد این کار ظاهراً کار معقولانه ای نیست و بیشتر از سه مرتبه تخم گذاری در سال برای کاسکو ممکنه عواقبی مثل ضعف و ناتوانی ماده یا جوجه ها و تلف شدن ماده در سنوات متوالی را به دنبال داشته باشد پس ظاهرا این تعداد گفته شده ان هم با تکثیر کنندگان اروپایی ناصحیح است حال انکه امازون پیشانی ابی با دوبار تکثیر در سال ظاهرا نباید تفاوت چندانی به لحاظ تعداد جوجه در سال با کاسکو داشته باشد و اختلاف قیمت این دو نشئت گرفته از این امر باشد البته این امر فقط برای پیشانی ابی صحت دارد و مابقی امازون ها دقیقا همان چیزی است که شما فرمودید....
البته من بازم عذر خواهی میکنم بابت جسارت به استاد کم نظیری چون شما.......که البته این نکات جسته و گریخته به ذهن این حقیر رسید که امیدوارم عنوان مطالبش خالی از لطف نباشد و اگر کمی یا کژی در مطالبم بود زحمت اصلاحش کشیده شود
با تشکر از اساتید و سایت بی نظیرتون